Jouw nieuwe baan

De juiste match!

Jij moet bij een werkgever passen, maar een werkgever moet ook bij jou passen. En dat is een kwestie van goed bemiddelen. Local Legal kijkt vooral gedetailleerd naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Dat gaat verder dan alleen een CV. Jouw competenties, kennis, motivatie en vaardigheden zijn cruciaal bij het vinden van de juiste match.

Alleen na het nauwkeurig bekijken van jouw CV en een uitgebreide kennismaking kunnen wij het beste bespreken wat voor mogelijkheden er zijn. Passen je persoonlijkheid en je wensen bij die van je toekomstige werkgever? Daar zijn wij open en eerlijk over. Zo kunnen wij je goed adviseren en je inzicht geven met betrekking tot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Hoe kun jij je aan Local Legal presenteren? Door simpelweg een open sollicitatie en motivatie te sturen, of door te reageren op een vacature. Dan kunnen wij de zoektocht naar jouw nieuwe werkgever beginnen.

Werving & selectie of uitzenden

Direct op contract bij de werkgever? Local Legal werft, selecteert en adviseert door persoonlijk kennis te maken met zowel de opdrachtgever als de potentiële kandidaat. Aan je CV kunnen wij wel zien hoe competent je voor de functie bent, maar er moet ook een klik zijn tussen de organisatie en de werknemer. Wij bespreken de wensen en mogelijkheden van beide partijen en zoeken als intermediair de juiste match.

Ook als je flexibel inzetbaar bent, hebben wij een plekje voor je. Een organisatie of onderneming kan namelijk kiezen voor een flexibel contract. Dat kan bij zowel een tijdelijke opdracht of voorafgaand aan een contract voor een bepaalde tijd. Local Legal probeert een functie te vinden die goed past bij jouw ambities en vaardigheden. En als je bijvoorbeeld nog studeert of om een andere reden een tijdelijke functie zoekt, kun je je aansluiten bij onze flexpools. Dan kun je via Local Legal ingezet worden op een tijdelijk project, bij een organisatie die op dat moment extra werknemers kan gebruiken. Hoe kun jij je aan Local Legal presenteren? Door simpelweg een open sollicitatie en motivatie te sturen, of door te reageren op een vacature. Dan kijken wij of onze opdrachtgevers mogelijkheden voor je hebben.

Wil je meer weten over Local Legal?

Neem direct contact met ons op!