Opdrachtgevers

Local Legal voor u

Wie in de huidige markt wel eens een vacature heeft uitgezet, weet wat er kan gebeuren: het aantal reacties loopt in korte tijd flink op en al snel ziet u door de bomen het bos niet meer. Het is een kostbare klus om alle sollicitaties te behandelen en bovendien is het geen eenvoudige zaak om alleen op basis van een cv een gefundeerde eerste selectie te maken. Local Legal neemt u dit proces graag uit handen.

Wij hebben jarenlange ervaring met de juridische arbeidsmarkt en kunnen putten uit ons zorgvuldig opgebouwd netwerk van uiteenlopende kandidaten, dat we inmiddels hebben opgebouwd. Legal kan daarom voor al uw juridisch ondersteunende functies & juridische professionals de beste kandidaten bemiddelen. Daarvoor komen we graag alles te weten over de identiteit, cultuur en vereisten van uw organisatie. Omdat we daarnaast ook uitgebreid met de sollicitant in gesprek gaan over zijn of haar competenties, kennis en motivatie, kunnen we vervolgens voor elke organisatie de juiste match maken.

Afgelopen jaren hebben wij succesvol samengewerkt met de (internationale) advocatuur, het notariaat, detailhandel, trust en voor farmaceutische organisaties. Een aantal opdrachtgevers: Action, AKD, Baker Mckenzie, DLApiper, The Student Hotel, Freshfields Bruckhaus Deringer Greenberg Traurig, Vistra, Robidus verzekeringen, Jones Day, Norton Rose Fulbright, Stibbe, Novagraaf, Linklaters, Nauta Dutilh & Houthoff.

Juridisch ondersteunend personeel

Wij hebben ruime ervaring met ondersteunend personeel binnen de juridische branche. U kan dan denken aan juridisch secretaresses (advocatuur & notariaat) en personal assistants in de breedste zin van het woord gericht op verschillende niveaus voor kleine en grote kantoren. Wij staan in contact met uitstekende profielen met secretariële ervaring op mbo-4, hbo of wo niveau afhankelijk van uw wensen.

Local Legal is gespecialiseerd in bemiddeling voor juridisch ondersteunende functies als:

 • Juridisch secretaresses (notariaat)
 • Legal assistants
 • Personal assistants
 • Management assistants
 • Receptionisten
 • Officemanager & overige ondersteuning

Juridische professionals

Zoekt u een juridische professional? Een jurist, paralegal, bedrijfsjurist, juridisch medewerker of compliance medewerker voor uw organisatie? Iemand die de juridische afdeling ook inhoudelijk kan ondersteunen of wilt u juist bepaalde juridische kennis in huis halen? Iemand die de gehele corporate housekeeping uit handen kan nemen? Dan staan wij in contact met gedreven ambitieuze juristen op hbo-en wo niveau.

Local Legal is gespecialiseerd in bemiddeling voor juridische professionals zoals:

 • Legal counsels (junior – senior)
 • (junior) corporate lawyer (bedrijfsjurist)
 • (Corporate ) Paralegal
 • Juridisch medewerker
 • Compliance officer
 • (junior) Bedrijfsjurist
 • Merkenassistent
 • corporate legal assistant

Werkwijze

Local Legal biedt opdrachtgevers kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit, zowel in onze werkwijze als in onze voorwaarden. Wij vinden onze kandidaten via verschillende sociale kanalen adverteren actief en hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

We bemiddelen op no cure no pay basis de kandidaten meestal op basis van een succesfee, maar ook door middel van uitzending en detachering. Het kan per opdracht verschillen welke bemiddelingsvorm voor uw organisatie het meest interessant is, daarin denken wij graag met u mee.

Local Legal adviseert, werft, selecteert en verbindt. Ook voor u? Neem dan snel contact met ons op.

Wilt u meer weten over Local Legal en de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op!